Відома сваха, телеведуча Роза Сябітова будує будинок для Лариси Гузєєвої

Відома сваха, телеведуча Роза Сябітова будує будинок для Лариси Гузєєвої

У Рози Сябітової уже готовий проект головного котеджу, лазні і альтанки.

Джерело: Відомості

Телеведуча купила ділянку в Підмосков'ї. У Рози Сябітової уже готовий проект головного котеджу, лазні і альтанки. Також буде побудований невеликий котедж для тих, хто приїжджатиме до зірки погостювати. Цей зруб буде називатися «Будиночок Гузєєвої».

Ще недавно Роза запевняла: «У місті жити зручно, а суєта навіть приємна». Але незабаром телеведуча змінила думку і купила ділянку в підмосковному Ногінську. Там вона планує звити «родове гніздо».

«На двадцяти сотках з'явиться кілька зрубів, - розповіла ведуча програми «Давай одружимося!».  - Уже є проект головного котеджу, гостьового будиночка, лазні, альтанки. Також зробимо майданчик для машин, міні-гольф».
Будинок телесваха хоче розділити на два крила - праве для неї, а ліве для дочки Ксенії і зятя Андрія. За проектом на першому поверсі розташуються: величезна кухня, в ній запланована навіть російська піч, простора вітальня з каміном, біля якого будуть збиратися всі родичі і друзі.

«Щоб зробити приємне моїй колезі і подрузі Ларисі, я побудувала у дворі невеликий гостьовий зруб, якому вже придумала назву« Будиночок Гузєєевої». Його зараз утеплюють, - продовжує Сябітова. - Навколо висаджу кущі бузку, навесні вони будуть цвісти: цей аромат - найтепліший спогад з дитинства. На ділянці не буде городу. Ніяких грядок, дачі не терплю на дух! Не розумію, навіщо закопувати мішок картоплі, щоб потім викопати всього відро. При цьому треба боротися з колорадськими жуками, стояти буквою «зю» з хворою спиною в курній землі», - продовжує Сябітова.

Телеведуча планує облагородити ділянку рослинами. «Максимум, що посаджу - кілька яблунь і красиві троянди. Добиратися до селища поки не дуже зручно - дорога займає майже дві години. Але незабаром побудують естакаду, обіцяють, що долітати через Балашиху будемо за годину», - розповіла Сябітова.

Роза сподівається в'їхати в новий будинок влітку 2017 року.

Loading...