Прохор Шаляпін провів вечір з колишньою нареченою Анною Калашниковою

Прохор Шаляпін провів вечір з колишньою нареченою Анною Калашниковою

Російський співак і його колишня наречена весело провели час в одному з ресторанів Москви.

Джерело: Відомості

Судячи з усього, недавня заява Анни Калашникової про те, то вона хоче зберегти теплі стосунки з колишнім нареченим Прохором Шаляпіним, дала свої результати, повідомляє видання «Домашний очаг».

«Зараз все ще досить складно. Але, тим не менше, ми спілкуємося. Почали телефонувати і, сподіваюся, наші стосунки будуть продовжуватися вже на дружній ноті, адже ми один одному не чужі люди і нас пов'язують кілька спільних років життя. Прохор добре ставиться до Данечки, я дуже хочу, щоб вони спілкувалися, адже син до нього звик. Не хочу перекреслювати те, що було. Прохор — близька людина для мене. Я вірю в те, що наше спілкування продовжиться», —  розповіла Калашникова в недавньому інтерв’ю сайту 7days.ru.

А кілька днів тому Анна і Прохор разом провели вечір в одному з ресторанів Москви. Приводом для зустрічі колишніх коханих стало свято в честь дня народження їхніх спільних друзів. Як виявилося, співак не соромився у вираженні ніжних почуттів до екс-нареченій. Крім того, Шаляпін і Калашникова виконали дуетом піснею з фільму «Вам і не снилося...».

За повідомленнями свідків, весь час, поки знаменитості перебували на сцені, співак трепетно ​​обіймав Анну за талію і дивився на неї томним поглядом. Однак, незважаючи на подібні прояви почуттів, Прохор неодноразово заявляв, що про відновлення романтичних стосунків з колишньою нареченою і мови бути не може. Чи змінив артист свою думку, чи ж просто вирішив налагодити з Калашниковою дружні стосунки, поки не відомо.  

Loading...