Ештон Катчер зробив відверте зізнання

Ештон Катчер зробив відверте зізнання

Зовсім скоро Міла Куніс збирається ощасливити Ештона Катчера і зробити його батьком вдруге.

Джерело: Відомості

В очікуванні хвилюючої події актор виступив у ефірі популярного американського телешоу і відкрив таємницю, як і навіщо він вивчив російську, повідомляє VistaNews

Виявляється, Ештон був упевнений, що батьки Міли його недолюблюють, він шість місяців зубрив чужу складну мову, щоб зрозуміти, що ж саме говорять про нього теща і тесть.

Багато років тому Міла, тоді ще просто Мілена Куніс, переїхала в США з українського міста Чернівці. У Радянському Союзі основною мовою вважалася російська, тому і сама Міла і її батьки до цих пір вдома спілкуються саме нею.

Катчеру мова здалася дуже грубою, йому весь час здавалося, що сім’я дружини лає новоспеченого зятя. Яке ж було його здивування, коли, освоївши мову, він зрозумів, що від нього всі в захваті.

Як розповів Ештон, їхня дворічна дочка Уайетт вже розуміє російську, правда, поки нею не говорить. Зате малятко досить жваво базікає англійською, іспанською та швидко вивчила американську лайку, необережно кинуту зоряним татом на адресу пса.

Щасливий актор також зізнався, що на цей раз стане батьком хлопчика, хоча дуже мріяв про дівчинку. Адже в разі народження другої дочки Мила могла б зважитися на третю, щоб народити хлопчика і ще на маленький крок наблизити Катчера до його мрії про багатодітну сім’ю з 12 дітей.  

Loading...