Вагітна Ксенія Собчак переїхала жити в готель

Вагітна Ксенія Собчак переїхала жити в готель

Зірка зняла розкішний королівський люкс.

Джерело: Відомості

Ксенія Собчак має намір перечекати ремонт, який йде в її будинку. Теледіва вирішила оновити своє житло перед появою на світ первістка. Ксенія вперше стане мамою вже цієї осені. Первісток зірки і її чоловіка, актора Максима Віторгана з'явиться на світ вже через кілька тижнів.

Майбутні батьки чекають майбутньої події з нетерпінням і вже приготували для малюка дитячу кімнату. А в ці дні пара вирішила привести в порядок і будинок на Рубльовському шосе, як втім, це роблять практично всі, кому належить впустити в своє життя нову маленьку людину. Щоб гамір і неприємні запахи, пов'язані з ремонтом, не нашкодили майбутній мамі і її дитині, Ксенія Собчак на час покинула своє житло, оселившись в розкішному готелі.

«Поки в будинку підготовчий дводенний ремонт, а я як і раніше не готова на дриль в 9 ранку, вирішила провести вихідні в готелі. Поки персональний дворецький збирає мої речі - зробила фото. По-моєму чудовий новий готель на карті Москви», - розповіла Ксенія Собчак в мікроблозі, розмістивши фотографію шикарного номера, де їй належить перечекати ремонт.

Судячи по знімках, розміщених на офіційній сторінці готелю, зірка оселилася в королівському люксі, розкіш якого вразила деяких її передплатників. Фоловери порахували, що Ксенії Собчак варто бути скромнішою і не виставляти свій достаток напоказ.

Втім, багато підтримали Ксенію і просто побажали їй приємного проведення часу в готелі і легких пологів, до яких залишилося вже не так багато часу.

Незважаючи на цікаве положення, Ксенія продовжує вести звичний спосіб життя - вона багато працює і займається спортом. За останній час зірка встигла побувати на музичному конкурсі в Сочі, кількох виставках, модних показах, дитячому дні народження, кінопрем'єрі, вечірках і влаштувати вечерю у себе вдома в мальдівсько-індійському стилі для друзів. Собчак іронічно називає себе «бегемотом» і в даний момент визначається з клінікою, де в листопаді вперше стане мамою.

Нагадаємо, що про вагітність Ксенії заговорили в червні після її появи на двох світських заходах в сукнях, через які виднівся кругленький животик. Зірка намагалася приховати зміни у фігурі під об'ємними нарядами. Також Собчак фотографувалася зі спини або тримала на рівні живота дизайнерські сумки зі своєї великої колекції.

Loading...