4-річний син Філіпа Кіркорова дебютував на сцені

4-річний син Філіпа Кіркорова дебютував на сцені

Син артиста випередив зоряного тата на рік.

Джерело: Відомості

Син Філіпа Кіркорова Мартін буквально підкорив шоу-бізнес. Хлопчик з'явився на презентації нової школи танців в одному з торгових центрів столиці. Відкрила її, між іншим, Тетяна Навка, яка, зрозуміло, запросила на честь цієї події своїх зіркових друзів. Були тут і рідні спортсменки. Так, завітало сімейство мало не в повному складі: мама Раїса Анатоліївна, старша дочка Олександра, чоловік Дмитро Пєсков.

І хоча багато хто чекав, що серед гостей з'явиться і заявлений Філіп Кіркоров, він приїхати не зміг через гастролі, зате надіслав замість себе своїх дітей, їхню бабусю і дідуся - Бедроса Кіркорова і Марі, вона оперна співачка.

У підсумку в компанії інших старших учнів школи Мартін виконав брейк-данс, а десятки гостей записали все це на відеокамери. Побачивши пізніше результат, Філіп Кіркоров був у захваті і не забув похвалитися цим у себе в «Інстаграме». Він опублікував уривок з виступу сина.

«Вперше я вийшов на сцену разом з моїм батьком Бедросом, коли мені було 5 років.

Мій 4-річний син Мартін дебютував на сцені з танцем. А в залі його підтримував вже дідусь Бедрос. Деякі речі в нашій родині ніколи не змінюються ... Сьогодні ... відбулося відкриття школи для талановитих дітей, заснованої прославленою олімпійською чемпіонкою Тетяною Навкою. Мартін Кіркоров став одним з перших учнів і разом зі своїми викладачами-танцюристами школи "Я" Олексієм Свиридовим і Євгеном Баришевим виконав брейк-данс. Шалено пишаюся!».

Чи варто сумніватися, що фанати Філіпа були не в меншому захваті, хоча і помітили у хлопчика деяку сором'язливість. Втім, вони вирішили, що вона скоро пройде.

«Соромиться. Мені здається, частіше треба діток на люди виводити», «Філіп вітаю з дебютом сина! Молодець хлопець, почав потихеньку долати свою сором'язливість! Пишаємося!!»,« Вітаю Вас, дідуся і Мартіна з дебютом ?! Початок покладено», - писали шанувальники.

З чуток, Мартіна вже записали в школу Тетяни Навки, так що незабаром він обов'язково подолає свою сором'язливість. Тим більше, що недавно дитина вже була помічена в студії звукозапису, де разом із зоряним татом записували пісню в студії Віктора Дробиша.

Loading...