Глюкoza прийшла на зустріч зі Стівеном Сігалом без білизни

Глюкoza прийшла на зустріч зі Стівеном Сігалом без білизни

Зірка шокувала гостей церемонії та користувачів Мережі своїм надмірно відвертим вбранням.

Джерело: Відомості

На своїй сторінці в мікроблозі комедіант Олександр Ревва опублікував знімок з презентації нових годинників U-Boat, які були розроблені за безпосередньої участі голлівудського актора Стівена Сігала. Він також був присутнім на заході в одному з московських ресторанів. Однак найбільшої уваги удостоїлася співачка Глюк'oZа, яка постала в червоній відвертій сукні з глибоким декольте і нетривіальним вертикальним вирізом. Артистка приїхала на світський раут без нижньої білизни і практично оголивши найпікантніші місця. Голі частини тіла стали причиною суперечок передплатників Ревва.

Більшість користувачів не стали обговорювати актора Стівена Сігала або співака Еміна, що був одним з організаторів вечора. 30-річна мати двох дітей стала головним об'єктом загального інтересу.

«Щось Глюкозу понесло не туди!», «Якщо брати більше нічим, залишається оголятися!», «У 30 років скромніше треба бути, який приклад вона дочкам подає!», «Ну і плаття, ось люди без комплексів!» - написали передплатники в «Інстаграмі».

Але обговоренням однієї лише сукні справа не обмежилася. Шанувальники почали звинувачувати співачку в тому, що їй зовсім не слід з'являтися в настільки сміливому для неї образі. Деякі відзначили, що її чоловік напевно виступає проти відвертих комплектів, але Глюк'oZа «ігнорує цей факт». Для більшої переконливості передплатники почали критикувати і «мізерні» вокальні дані Наташі Іонової, і її схильність до епатажу. Ім'я зірки неодноразово згадувалося в пресі, коли мова йшла про найяскравіші, сексуальні і сміливі образи зірок. За співачкою міцно закріпився імідж розкріпаченої спокусниці, яка не тільки не соромиться демонструвати достоїнства своєї фігури, але і знаходить способи їх особливим чином підкреслити.

За визнанням артистки, вона не вважає свої наряди для виходу в світ вульгарними. Та не переховується від об'єктивів фото- і відеокамер. Завдяки інтенсивним тренуванням у спортзалі і правильному харчуванню Наташа постійно підтримує себе в потрібній формі і демонструє це громадськості. Але користувачі Мережі не завжди схвалюють вибір зірки.

Loading...