Зйомки реаліті-шоу Кім Кардашьян скасували через пограбування

Зйомки реаліті-шоу Кім Кардашьян скасували через пограбування

Творці реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян» тимчасово відклали зйомки проекту через пограбування Кім Кардашьян в паризькому готелі.

Джерело: Відомості

Однак, прем’єра нового сезону відбудеться, як і планувалося, 23 жовтня. За словами творців телешоу, таке рішення прийняла сама Кім Кардашьян, повідомляє VistaNews.

Крім того, вона також вирішила призупинити всю роботу загалом: всі світські заходи на найближчий тиждень, як розповіли представники компанії E. Entertainment. Зараз Кардашьян разом зі своєю матір'ю і дітьми приїхала в місто Хідден-Хіллс, найбільш закритий населений пункт США.

Її зовнішній вигляд говорить про те, що вона вирішила не демонструвати свій матеріальний добробут, щоб уникнути інцидентів, подібних тому, що стався в Парижі на початку минулого тижня. Тепер безпекою Кім Кардашьян та дітей зайнявся особисто її чоловік Каньє Уест.

Нагадаємо, на Кім Кардашьян напали невідомі зловмисники, переодягнені в поліцейських в одному з готелів Парижа. Її кілька годин утримували в заручниках і викрали прикраси на суму кілька мільйонів доларів.

Loading...