Брітні Спірс зацікавилася Бредом Піттом

Брітні Спірс зацікавилася Бредом Піттом

Бред Пітт і Анджеліна Джолі ще не розірвали свій шлюб, проте шанувальниці актора вже нагадують про себе, як про претенденток на його серце.

Джерело: Відомості

Наприклад, акторка Дженніфер Гарнер і зовсім заявила, що крутить роман зі знаменитістю, а ще, недавно, про свої почуття до Бреда розповіла знаменита співачка Брітні Спірс, яка зізналася, що хоче стати його коханою, повідомляє VistaNews.

Відзначимо, що Брітні Спірс вже рік живе без чоловіка після розриву з продюсером Чарлі Еберсолом. Коли журналісти задають зірці питання про особисте життя, вона коротко відповідає, що їй немає коли крутити романи, адже вона любляча і турботлива мати двох дітей.

Проте в одному з недавніх інтерв’ю Брітні заявила, що для Бреда Пітта вона б знайшла час. Про свої почуття Брітні розповіла на передачі «The Today Show’s» з Річардом Вілкінсом.

Виявилося, що Бред став першим зоряним чоловіком, в якого вона закохалася. Це говорить про те, що вона вже давно дивиться на Пітта не тільки як на актора. Співачка наголосила, що саме таким їй видається чоловік мрії.

До слова, є думка, що навіть якщо Брітні спробує привернути увагу Пітта, то в неї немає шансів, тому що він до сих пір любить свою дружину і страждає від того, що вона відгороджується від нього і навіть не піднімає трубку, коли він дзвонить. Бред всіляко намагається помиритися з дружиною і вже дійшло до того, що він просить допомоги в її батька.

Loading...