Бред Пітт попросив батька Анджеліни Джолі помирити його з дружиною

Бред Пітт попросив батька Анджеліни Джолі помирити його з дружиною

Голлівудський актор з усіх сил намагається помиритися зі своєю зірковою дружиною, а вона не відповідає на його дзвінки.

Джерело: Відомості

Тому Пітт звернувся за допомогою до її батька, Джона Войта, повідомляє VistaNews.

Наразі Бред Пітт і Анджеліна Джолі розривають свій союз, і після подачі документів на розлучення актриса орендувала будинок, в який вирушила разом із дітьми, залишивши чоловіка одного. За рішенням суду, зірка отримала одномісячне опікунство над нащадками, яких батько зможе відвідувати тільки в присутності лікаря. 

Крім цього, Пітту не можна буде бачитися з родиною, якщо він не буде проходити регулярні перевірки на наявність алкоголю і наркотиків в крові. 

Зараз Бред Пітт всіляко намагається повернути свою дружину, яка залишається непохитною і навіть не розмовляє з чоловіком. Актор настільки схвильований тим, що відбувається, і хоче помиритися з Анджеліною Джолі, що вже попросив її батька помирити їх. 

Крім цього, Пітт заявив, що не має наміру нікого шукати, щоб замінити дружину, оскільки він до цих пір любить її і зробить все можливе, щоб зупинити шлюборозлучний процес. 

Зоряні закохані були разом 12 років, а офіційно скріпили свій союз узами шлюбу всього два роки тому. Багато хто вважав пару найкрасивішою як в Голлівуді, так і в усьому світі, і навіть думок не було, що Пітт і Джолі коли-небудь можуть розлучитися.

Loading...