Анастасія Заворотнюк показала свого сина

Анастасія Заворотнюк показала свого сина

Актриса показала спільні знімки з 16-річним сином, який росте копією зіркової мами.

Джерело: Відомості

Незважаючи на щільний робочий графік і насичене творче життя, російська акторка Анастасія Заворотнюк встигає бути дбайливою і уважною мамою, повідомляє видання «Домашний очаг».

Діти актриси — 20-річна дочка Анна і 16-річний Майкл живуть окремо від батьків. Анна вже кілька років перебуває в Нью-Йорку, а молодший спадкоємець в цьому році вступив в американську приватну школу-пансіон TASIS, яка базується в Швейцарії, і тепер живе в Лугано.

Заворотнюк завжди знаходить час для своїх дітей і часто до них їздить. Кілька тижнів тому артистка була в США, де провела з дочкою кілька прекрасних днів. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Мережі. А недавно актриса показала спільні фото з Майклом на тлі швейцарських пейзажів. «Наші крила — це наші діти. Любов, надія і натхнення!» — таким коментарем супроводила спільний знімок зі спадкоємцем знаменитість.

Підписники Анастасії були вражені тим, що Майкл з кожним днем ​​стає все більше схожим на зоряну маму. Вони також відзначили, що син артистки зростає дуже високим хлопцем — адже на фото видно, що він уже на голову вищий за знаменитість.

Loading...