Джигурда розкрив правду про те, чому розпрощався з бородою

Джигурда розкрив правду про те, чому розпрощався з бородою
Джигурда без бороди

Актор пояснив, що спонукало його збрити бороду.

Джерело: Відомості

 

Микита Джигурда, нарешті, пояснив, чому раптово вирішив змінити свою зовнішність. Як розповів актор, зміна іміджу пов'язана з тим, що він має намір піти на пенсію, повідомляє 7days.

Як виявилося, він збрив бороду і перестав фарбувати волосся в вогненно-рудий колір для того, щоб злитися з натовпом, щоб його просто перестали впізнавати. Між іншим, Джигурді вдалося домогтися поставленої мети.

А найближчим часом він має намір придбати будинок на Рубльовці у Москві і змінити свій епатажний стиль життя на більш закритий. «Я збираюся купувати маєток на Рубльовці. Це буде інше життя. Я набагато рідше буду з'являтися на телебаченні...» — цитує його «Рен-тв».

До слова, днями стало відомо, що, крім бороди, Джигурда попрощався і з своїм колишнім прізвищем. Нове складається з дев'яти слів: Джанатан Ель-Аїр Браташ Джі Погоржельский фон Ган Еден. За словами актора, всі прізвища, крім двох — родові. «Джанатан і Браташ я взяв в пам'ять про вбиту куму, — каже Микита. - З нею ми входили в Європейський орден розенкрейцерів».

Loading...