Леонардо Ді Капріо зібрався одружуватися

Леонардо Ді Капріо зібрався одружуватися
Ді Капріо і Агдал

Актор вже визначився із датою весілля.

Джерело: Відомості

 

Як стверджують ЗМІ, Леонардо Ді Капріо, який вважався до недавнього часу «вічним холостяком», нарешті надумав розлучитися зі своїм статусом, повідомляє 7days.

За відомостями видання «Life and Style», 41-річний актор зупинив свій вибір на нинішній подружці — моделі шведського походження 24-річній Ніні Агдал. Як повідомляється, пара вже вибрала час і місце майбутнього торжества. Лео і Ніна збираються зіграти весілля наступної весни на острові Сент-Бартс.

Що ж стосується гостей майбутньої церемонії, то вони навряд чи будуть занадто численними. Планується запросити тільки найближчих друзів молодят — таких, як Кейт Уінслет, Тобі Магуайр з дружиною і актор Люк Хаас.

Лео і Ніна знайомі вже досить давно. У всякому разі, за твердженням Ніни, бабусі моделі, яка розповіла про це репортерові Daily Mail, актор вперше зустрівся з її онукою ще п’ять років тому. Чутки про їхній флірт почали поширюватися в минулому році, проте повноцінні стосунки між Агдал і Ді Капріо зав'язалися тільки в цьому році. Лео підтвердив факт роману між ним і Ніною, коли дозволив собі «попустувати» з нею на пляжі в червні цього року, не звертаючи ніякої уваги на папараці, які знімали їхні обійми й поцілунки.

Loading...