Дана Борисова знялася в романтичній фотосесії з новим бойфрендом

Дана Борисова знялася в романтичній фотосесії з новим бойфрендом

Російська телеведуча Дана Борисова поділилася з шанувальниками знімками з романтичної фотосесії з її новим коханим Олександром Морозовим.

Джерело: Відомості

Буквально відразу розірвання заручин з банкіром на ім'я Олександр Дана Борисова закрутила роман з продюсером Олександром Морозовим, який також є директором хокейного клубу «Комар». Тепер у фотоблогах телеведучої регулярно з'являються знімки з новим коханим, повідомляє Informing.

Напередодні Морозов святкував день народження, і Борисова залишила для нового обранця зворушливе привітання в Instagram. Напередодні іменин коханого Дана влаштувала романтичну фотосесію з Олександром, кадрами з якою вона вже поділилася з шанувальниками.

На відміну від інших знаменитостей, телеведуча не намагається приховувати подробиць особистого життя. Як видно з фотографій на сторінці телезірки, її стосунки з хокеїстом, як, втім, і інші романи, розвиваються дуже стрімко.

Буквально відразу після початку роману Борисова познайомила Морозова зі своєю дочкою. Тепер Олександр і Дана частенько їздять разом забирати Поліну зі школи.

Шанувальники телеведучої помітили, що після знайомства з Морозовим Борисова виглядає дуже щасливою. Вони щиро сподіваються, що з цим чоловіком Дана, нарешті, зможе знайти сімейне щастя.

Loading...