Наталя Водянова вперше показала підрослу десятирічну доньку

Наталя Водянова вперше показала підрослу десятирічну доньку

34-річна модель вперше за довгий час показала фото підрослої дочки.

Джерело: Відомості

34-річна російська модель Наталя Водянова веде активну громадську діяльність. Крім успішної кар'єри супермоделі, яку знають у всьому світі, вона віртуозно справляється з обов'язками засновника та ідейного натхненника благодійного фонду «Обнаженные сердца», що допомагає сім'ям дітей з обмеженим можливостями, повідомляє видання «Домашний очаг».

Наталя часто організовує благодійні вечори та аукціони, а також реалізує різні креативні акції в підтримку свого фонду. Нещодавно стало відомо про запуск нової колекції парних суконь для мам і їхніх дочок, виготовлених з тканини з принтом із малюнків дітей з обмеженими можливостями. Про це Водянова повідомила, розмістивши на своїй сторінці в Мережі спільне фото з десятирічною дочкою Невою.

На знімку зоряна мама та її спадкоємиця одягнені в однакові сукні з кумедними малюнками. Наталя зізналася, що це для неї не чергові красиві наряди, а мода зі змістом. За словами знаменитості, всі виручені від продажу колекції кошти надійдуть на рахунок фонду «Оголені серця».

Шанувальники з великим захопленням прийняли цю ідею, а також підкреслили, що дочка Водянової помітно підросла. За словами підписників моделі, Нева з кожним роком все більше стає схожою на свого батька, британського лорда Джастіна Портмана. 

Loading...