Кейт Міддлтон змінила вбрання з мас-маркету на гламурну сукню під час візиту до Британської Колумбії

Кейт Міддлтон змінила вбрання  з мас-маркету на гламурну сукню під час візиту до Британської Колумбії

Справжній модний контраст продемонструвала Кейт Міддлтон під час третього дня, проведеного в Канаді в рамках монаршого туру.

Джерело: Відомості

Герцогиня Кембриджська і її чоловік — принц Вільям — відвідали містечко в Британській Колумбії під назвою Белла-Белла, де прогулялися по дощовому лісі Великого ведмедя, а потім приїхали у Вікторію на званий прийом в Урядової резиденції. 

Два цих різних за специфікою заходів Кетрін обіграла дуже вміло: спочатку продемонструвала «бюджетний» образ, після чого вразила канадців шикарним червоним платтям, повідомляє Hello.

Для візиту в Урядову резиденцію в Вікторії Кетрін обрала сукню британського бренду Finella Midi Dress за ціною 1200 євро. Наряд з асиметричним декольте, що підкреслює красу плечей, герцогиня доповнила замшевими човниками і клатчем — які, до речі, можна було побачити під час її попереднього виходу.

Перед офіційним заходом герцог і герцогиня Кембриджські відвідали дощовий ліс Великого ведмедя і побачили перформанс від канадських індіанців —  Heiltsuk First Nations. Для прогулянки по лісі Кейт вибрала куртку Holland and Holland, джинси від мас-маркет-бренду Zara і високі чоботи Penelope Chilvers. Ці чоботи Міддлтон надягала неодноразово, а вперше пару вартістю 475 євро світ побачив на ній ще в 2004 році. 

Незважаючи на те що з герцогом і герцогинею не було їхніх дітей — принца Джорджа і принцеси Шарлотти — поповнення в гардеробі трапилося і в них. Так, індіанці подарували малюкам танцювальні жилети, схожі вручили і їхнім батькам.

Loading...