У черговому номері Playboy знялася мусульманка

У черговому номері Playboy знялася мусульманка

У черговому номері журналу для чоловіків опубліковано фото нової моделі.

Джерело: Відомості

Цього разу нею стала 22-річна мусульманка Нур Тагурі, що працює зараз у США, повідомляє VistaNews.

На відміну від переважної більшості жінок, які відкривають на сторінках Playboy для огляду чоловіків всю свою красу, нова модель позувала в джинсах, кросівках і шкіряній куртці. При цьому, Тагурі не забула покрити свою голову традиційною для мусульманських жінок хусткою. 

Її фото в досить фривольному журналі супроводжувало інтерв'ю для Playboy. У ньому Нур Тагурі повідомила, що знятися в популярному журналі для неї велика честь. 

Нова модель Playboy стала другою мусульманкою, яка ризикнула знятися в чоловічому журналі після туркені Сіли Сахін, яка проживає в Німеччині. Тагурі належить до першого покоління американців, які прибули з Лівії. Її основним місцем роботи є сайт новин Newsy. 

Коли журналісти Playboy в ході інтерв'ювання поставили їй питання, що спонукало до такого вчинку, вона відповіла, що ї й хотілося стати абсолютно незалежною від того образу поведінки, який був навіяний із дитинства. Її вчинок не залишився без наслідків. За повідомленнями ЗМІ, родичі абсолютно не схвалили ініціативу Тагурі і, незважаючи на очевидну, за європейськими мірками, цнотливість фото, перервали з нею всілякі контакти.  

Loading...