Уже в жовтні на «1 + 1» стартує оновлений «Вечірній Київ»

Уже в жовтні на «1 + 1» стартує оновлений «Вечірній Київ»

14 жовтня на каналі «1 + 1» стартує новий сезон розважального шоу «Вечірній Київ» з Володимиром Зеленським.

Джерело: Відомості

На глядачів чекає оновлений формат популярного проекту.

Студія «Квартал 95» розпочала підготовку осінньої прем'єри ще кілька місяців тому. Тепер в програмі не буде гостей, але буде ще більше гумору, актуальних і смішних монологів від ведучого Володимира Зеленського, гострих жартів, яскравих історій і навіть міні-серіалів!

Оновлений «Вечірній Київ» виходить в ефір «1 + 1» в новому «одязі»: з новою графікою, декораціями і новою структурою програми.

Днями проходили зйомки промо-ролика нового сезону проекту. За сюжетом відео, Володимир постає перед глядачами в найнесподіваніших образах, виконуючи одночасно відразу кілька ролей. Але в самому шоу ведучий буде один і в своєму звичному амплуа.

У «Вечірньому Києві» з'являться кілька нових рубрик - гумористичних, іронічних кіноісторій з новими героями, в яких пізнають наших сучасників / співвітчизників, фігурантів українського політикуму.

Одна з історій - «Козак Гавриляк», авторське короткометражне гумористичне кіно з одним героєм, роль якого виконає Євген Кошовий.

Друга - політичний комедійний ситком «Дурчев», в основі якого лежить робота передвиборного штабу Юрія Анатолійовича Дурчева, образ якого всім відомий з рубрики «Чисто News», в головній ролі - Юрій Корявченков. За сюжетом після нищівної поразки на виборах, Юрій Дурчев вирішує знову балотуватися, збираючи новий виборчий штаб.

Третя кіноісторія - це пародія на популярний американський серіал «Гра престолів». Відомі українські політики представлені у вигляді героїв оригінальної версії. Інтриги, брехня, зрада, повний крах, наступний за ним тріумф, а потім знову крах - загалом, все як у житті наших політиків.

Незмінним у «Вечірньому Києві» залишиться гумористичний анімаційний серіал «Казкова Русь», де наші казкові політичні герої будуть вершити долі світу.

Випуски нового сезону «Вечірнього Києва» будуть виходити на каналі «1 + 1» в п'ятничний вечірній прайм.

Loading...