Ірина Безрукова показала портрет свого майбутнього чоловіка

Ірина Безрукова показала портрет свого майбутнього чоловіка
Ірина Безрукова та «портрет майбутнього чоловіка»

Після розлучення Ірини та Сергія Безрукових пройшло більше року.

Джерело: Відомості

У Сергія нова сім'я, цього літа народилася дочка, а Ірина, як і раніше, одна. Незважаючи на те, що біля актриси постійно в'ються шанувальники, вона поки не поспішає будувати нові стосунки, повідомляє видання «УзнайВсе».

А недавно на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Безрукова опублікувала портрет свого майбутнього чоловіка, правда, він не існує в реальності, оскільки його створила спеціальна програму.

На зображенні, намальованому комп'ютером, зображений молодий чоловік не старший тридцяти. «На кого цей чоловік  схожий? Чи не занадто молодий? На вигляд йому років так до 30...» — пожартувала актриса.

До речі, недавно Ірина натякнула, що в її житті скоро можуть відбутися великі зміни. Минулий рік після розлучення з Сергієм Безруковим був своєрідним тайм-аутом, який вона присвятила кар'єрі, але зараз настав час зайнятися й особистим життям.

Варто додати, що Сергій та Ірина Безрукови прожили в шлюбі 15 років. Зараз актор одружений з режисеркою Анною Матісон, у них підростає дочка Машенька.

Loading...