Жінки довели Богдана до спроби самогубства

Жінки довели Богдана до спроби самогубства

Герой «Київ вдень та вночі» у прямому сенсі слова був за крок від загибелі.

Джерело: Відомості

Останнім часом герою серіаліті «Київ вдень та вночі» доводиться непросто. Після 3-річної відсутності повернулася його екс-кохана Ліля, і за дві секунди зіпсувала стосунки Боді з Вікою. А після того, як хлопець намагався допомогти Оксані впоратися з шантажисткою Наташею, його ще й побили і закрили в сміттєвому баку. Як тут не впасти у відчай? Особливо, коли заліковувати твої рани приходять одночасно відразу три дівчини, з якими у тебе були стосунки, – Ліля, Маре та Оксана. Що починається? Правильно, скандал.

 – Здрастуйте, три вісника апокаліпсису! Думаю, дівчата змовилися і вирішили мене доконати, – страждає Богдан. – Мабуть, по одній добивати було складно, а от завалити мене втрьох – на раз-два. Щоб з глузду з'їхав і у вікно вистрибнув.

Так, дівчата Богдана справді могли доконати! Після кількох склянок міцних напоїв Бодя так загорівся перспективою «політати, немов птах», що переліз через перила балкона і сів на вузьку бетонну огорожу. Але ж справа відбувалася на 24-му поверсі!

Від зустрічі з землею Богдана, на щастя, врятував Гена. Він втягнув Бодю на загороджену ділянку балкона і привів до тями.

 – Найголовніше – через що, через кого я ледь не наклав на себе руки? Через людей, які мені його псують! – журиться Богдан.

Судячи з усього, хлопець зробив висновки, і ставлення до всіх трьох дівчат та їхніх проблем різко змінить.

На нового, зміненого Богдана, якому б тепер святкувати день народження двічі на рік, дивимося уже в п'ятницю, 23 вересня, о 19:00 на Новому каналі

Loading...