Ігор Ніколаєв поділився архівними фотографіями з церемонії одруження

Ігор Ніколаєв поділився архівними фотографіями з церемонії одруження

Композитор і співак Ігор Ніколаєв і його дружина Юлія Проскурякова святкують шестиріччя свого життєвого союзу.

Джерело: Відомості

Цією щасливою звісткою артист поділився на своїй сторінці в Instagram, де його привітали шанувальники nf колеги, повідомляє VistaNews.

 56-річний Ніколаєв і його 34-річна дружина живуть в шлюбі вже 6 років. 23 вересня 2010 вони офіційно оформили свої стосунки в одному із РАГСів Москви. Весільний марш їм зіграв композитор Ігор Крутой, який разом з Наталією Подольською був свідком на цьому весіллі. 

У соцмережі співак подякував Богу за те, що він послав йому «чарівну дівчинку» Юлію Проскурякову і маленьку «дочку-реготуху» Вероніку. Ніколаєв також опублікував там старі фото з особистого альбому з церемонії одруження. 

Шанувальники привітали улюбленого артиста зі щасливою датою і побажали їм щастя, море любові, благополуччя і довгі роки берегти один одного. Деякі з них помітили, що артист став виглядати молодшим за свої роки, а Юлія Проскурякова стала старшою і мудрішою на фотографіях. 

Дружина знаменитого російського артиста теж написала кілька добрих слів на адресу Ніколаєва та привітала «рідного і коханого чоловіка» з їхнім святом щастя і любові, а також подякувала йому за все, зокрема, за довгоочікувану доньку Вероніку, яка з'явилася на світ минулої осені. Зараз молода мама займається її вихованням і присвячує турботі про неї весь вільний час. 

 

Loading...