Кирило Сафонов вперше показав фото дорослої доньки-моделі

Кирило Сафонов вперше показав фото дорослої доньки-моделі

Багато шанувальників і не підозрювали що в актора є доросла дочка, яка будує успішну кар’єру моделі в США.

Джерело: Відомості

43-річний російський актор Кирило Сафонов здивував багатьох шанувальників недавньою публікацією в Мережі. Він розмістив на сторінці відверте фото красивої дівчини, під яким з гордістю написав, що це його старша дочка. «Те почуття, коли твою дитину публікує MAXIM.COM......» — таким коментарем супроводив знімок артист, повідомляє видання «Домашний очаг»

Підписники Кирила були вражені тим фактом, що у молодого актора є така доросла спадкоємиця. Як виявилося, 21-річна Анастасія Сафонова, яка народилася від першого шлюбу артиста, довгий час жила в Ізраїлі разом з мамою Оленою. А кілька років тому дівчина почала повністю самостійне життя і переїхала в Нью-Йорк, щоб реалізувати свій потенціал у модельному бізнесі.

І варто зазначити, що вона досягла великих успіхів — підписала контракт з одним з провідних агентств «Wilhelmina Models», знялася для глянцевих видань Slayed і Cosmopolitan Australia і прикрасила обкладинку італійського модного журналу Belleza.

А недавно її помітили працівники одного з найпопулярніших чоловічих видань «MAXIM» і опублікували її відверте фото з підписом: «Неможливо перестати милуватися російською моделлю Анастасією Сафонов». Спадкоємиці Кирила довелося відмовитися від останньої літери в прізвищі, щоб адаптувати її під англійську мову.

Варто відзначити, що дівчина рідко спілкується з татом, але при цьому підтримує з ним і його новою дружиною співачкою Сашею Савельєвою дружні й теплі стосунки.

Loading...