Ольга Орлова відкрила нові факти з особистого життя

Ольга Орлова відкрила нові факти з особистого життя

Російська співачка розкрила деякі нюанси свого сімейного життя.

Джерело: Відомості

Ольга Орлова погодилася на пропозицію взяти участь в шоу «Чоловек-невидимка», де й були викриті деякі нюанси з сімейного життя колишньої солістки групи «Блестящие», повідомляє VistaNews.

Сьогодні Ольга є вельми затребуваною співачкою і актрисою, проте зірка завжди оберігає своє сімейне життя і ніколи не поширюється про особисті події привселюдно. Вийшовши заміж за відомого бізнесмена Олександра Карманова, вона прийняла рішення покинути популярну групу і зайнялася створенням сімейного затишку.

Вона дуже задоволена вихованням свого сина, і її гордість не безпідставна, адже зараз йому виповнилося 15 років і він дуже успішно поєднує навчання в російській і англійських школах. Зв`язати своє майбутнє Артем планує з банківською справою.

На відомому телешоу російського телеканалу «ТВ-3» ворожка сказала, що актрису чекає чотири шлюби і потрапила в точку. Ольга, хоч і була небагатослівна, але все ж сказала, що зараз перебуває у стосунках з чоловіком, що можна вважати четвертим шлюбом, оскільки три вже відбулися. Закінчилося шоу гучною заявою ворожки Аїди про те, що Орлова не раз була причиною розпаду чужих сімей.

Loading...