Алла Пугачова приховує свою хворобу

Алла Пугачова приховує свою хворобу

Алла Пугачова вийшла в світ в компанії близьких подруг.

Джерело: Відомості

Увага громадськості моментально виявилася прикута до її нової зачіски, і ніхто навіть не задумався про те, яка страшна таємниця ховається під її темними окулярами, повідомляє RayZest.

Дружина знаменитого модельєра, Марина Юдашкіна, опублікувала у своєму мікроблозі досить цікаве фото. Поруч з нею на знімку знаходяться улюблені подруги, Алла Пугачова і Аліна Редель, а також дочка Галина.

Користувачі Мережі дружно почали обговорювати дуже змінену зачіску Пугачової. Комусь здалося, що завдяки їй вона стала виглядати значно молодше, а хтось дотримується протилежної думки.

Захопившись суперечками про те, перука це чи нарощене волосся, ніхто не звернув уваги на темні окуляри співачки. А адже вона одягла їх не просто так..

Алла Борисівна зізналася виданню «Дни.Ру», що в неї загострилася алергія, з якою вона бореться вже довгі роки. Алергія ця то відступає, то наздоганяє її знову. Зараз очі співачки знову почервоніли і весь час сльозяться, тому вона змушена приховувати їх.

Алергією на квіти і шерсть Пугачова, дійсно, страждає давно. Тому в їхньому з Максимом Галкіним замку в селі Грязь немає ні того, ні іншого.

ЗМІ не раз повідомляли про те, що Пугачова навіть втрачала зір у зв'язку з цією проблемою. У період нового загострення добре б вдома сидіти, але хіба можна відмовити близьким подругам у зустрічі?

Loading...