Кіркоров здивував своїх шанувальників новим зізнанням

Кіркоров здивував своїх шанувальників новим зізнанням

Філіп Кіркоров регулярно ділиться з шанувальниками знімками та відео зі своїх виступів і звичайних буднів.

Джерело: Відомості

Поп-король російської естради Філіп Кіркоров назвав нову пасію режисера Федора Бондарчука — актрису Пауліну Андрєєву своїм добрим другом, чим чимало здивував своїх шанувальників, повідомляє Informing.

Філіп Кіркоров регулярно ділиться з шанувальниками знімками та відео зі своїх виступів і звичайних буднів. Так нещодавно співак побував на прем'єрі драми Олексія Мізгірєва «Дуелянт». Компанію поп-королю російської естради склав відомий режисер Федір Бондарчук і його нова кохана актриса Пауліна Андрєєва.

Знімком з походу в кінотеатр, на якому артист зображений з Бондарчуком і його подругою, Кіркоров поділився з передплатниками свого Instagram. У коментарі до фото Філіп Бедросович назвав Андрєєву своїм добрим другом.

«Два кармічних Тельці, а посередині улюблена Муза одного з них і добрий Друг іншого)))», — підписав виконавець знімок з прем'єри.

Однак поява Пауліни в фотоблогів поп-короля порадувала не всіх його шанувальників. У результаті користувачі почали обговорювати не прем'єру фільму, де побував співак, а його друзів. Одні передплатники Кіркорова визнали актрису красунею, поруч з якою Федір розцвів, а інші фоловери, які, мабуть, є шанувальниками Світлани Бондарчук, назвали її розлучницею, зазначивши, що режисер, про якого також зустрічається чимало невтішних відгуків, проміняв шило на мило і навряд чи його нові стосунки триватимуть довго.

Loading...