Бред Пітт назвав життя з Джолі "психлікарнею"

Бред Пітт назвав життя з Джолі "психлікарнею"

Анджеліна Джолі ростила дітей в дуже ексцентричній атмосфері.

Джерело: Відомості

Друзі Пітта і Джолі, а також няні, які працювали в зірковій сім'ї, розповіли, що атмосфера в будинку пари була вельми ексцентричною, повідомляє видання The Daily Mail.

Джерело з оточення пари повідомило, що діти Пітта і Джолі разюче невиховані. Вони не відвідують школу, через що мають серйозні проблеми в спілкуванні з однолітками. У будинку панує вседозволеність, постійні переїзди пари також не сприяють правильній соціалізації дітей.

Бред Пітт намагався ввести в будинку якусь подобу дисципліни, в той час як Джолі взагалі не намагалася створювати правила поведінки в будинку. До речі, зовсім звичайною для актриси справою було взяти дітей в табір біженців або військову зону, як вона зробила зі своїм старшим сином Меддоксом в якості подарунка на восьмиліття. Джолі переконана, що подібні поїздки приносять користь розвитку дітей.

Пітт, в свою чергу, в одному з інтерв'ю порівняв спільне життя з Джолі з фільмом "Пролітаючи над гніздом зозулі", дія якого розгортається в психіатричній лікарні.

Раніше стало відомо, що проти Бреда Пітта були висунуті звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми. За інформацією ЗМІ, актор в люті через пред'явлені звинувачення.

Loading...