"Лестер" підтвердив смерть власника клубу в катастрофі

"Лестер" підтвердив смерть власника клубу в катастрофі

У вертольоті знаходилися 5 осіб, в тому числі дружина і дочка бізнесмена.

Джерело: Відомості

Власник англійського футбольного клубу "Лестер Сіті" Вішай Шрівадданапрабха був на борту вертольота, який розбився незабаром після зльоту з поля стадіону ввечері в суботу, говориться в повідомленні клубу.

"Ми підтверджуємо, що Вішай Шрівадданапрабха був серед тих, хто трагічно втратив життя в суботу ввечері, коли вертоліт з ним та іншими чотирма людьми на борту розбився біля стадіону "Кінгс Пауер". Ніхто з п'яти пасажирів, що знаходилися на борту, не вижив", - йдеться в "Твіттері" клубу.

Трагедія сталася поруч зі стадіоном команди в Лестері після матчу з "Вест Хем Юнайтед". Повідомлялося, що всього у вертольоті знаходилися п'ять осіб, в тому числі дружина і дочка бізнесмена.

Вертоліт злетів з території стадіону в межах години після закінчення матчу, і, як повідомляють очевидці, різко почав втрачати швидкість, після чого впав поряд з автомобільною парковкою і загорівся. Пожежникам знадобилося 20 хвилин, щоб загасити вогонь.

Фотограф Райан Браун, який працював на матчі, сказав, що йому було добре видно, що сталося з вертольотом перед катастрофою.

Loading...