Нік Вуйчич чекає на двійню

Нік Вуйчич чекає на двійню

Відомий мотиваційний оратор Нік Вуйчич стане батьком двійні.

Джерело: Відомості

Відомий мотиваційний оратор, організатор тренінгів і автор книг жанру «Це ви можете» Нік Вуйчич незабаром стане батьком двійнят.

Нік Вуйчич на своїй сторінці Facebook розповів про результати ультразвукового дослідження, яке провели його дружині Канае Міяхарі. З'ясувалося, що Канае виношує двійню. Пара вже виховує двох кровних синів, хлопчиків п'яти і двох років. Віруючий християнин Вуйчич розповів, що ця новина стала для нього великим подарунком на День батька і подякував передплатникам за молитви про їхню сім'ю.

Ніка Вуйчича часто ставлять у приклад як людину, здатну на мужнє подолання, здавалося б, безнадійої ситуації. Він народився в Австралії з рідкісним генетичним відхиленням, тобто без обох рук і ніг.

З 1999 року Нік Вуйчич виступає з промовами на всіляких майданчиках - як в благодійному порядку (в університетах, школах, в'язницях і лікарнях), так і на великих зустрічах із шанувальниками своїх книг по всьому світу. Вуйчич видав кілька книг, в яких намагається донести до читача думку про необхідність вірити в краще і бути щасливим через досвід подолання. Крім того, він заснував фонд, який допомагає людям зі схожими особливостями - вродженими чи набутими в результаті катастроф або воєн.

Нагадаємо, тетраамелія - ​​рідкісне генетичне захворювання. Зараз в світі живе всього кілька десятків людей з таким діагнозом. Для того щоб у сім'ї з'явилася дитина без обох рук і ніг, має збігтися рідкісна обставина - обоє батьків повинні бути носіями гена з «поломкою» в 17-й хромосомі. Імовірність народження такої дитини в парі з однаковим дефектом становить 25%.

Loading...