У Китаї дитина стрибнула з 10-го поверху з парасолькою, копіюючи сцену з мультфільму

У Китаї дитина стрибнула з 10-го поверху з парасолькою, копіюючи сцену з мультфільму

Постраждалого доправили до лікарні, де йому була зроблена операція.

Джерело: Відомості

У Китаї маленький хлопчик отримав серйозні травми після того, як впав на асфальт, стрибнувши з 10 поверху з парасолькою. Дитина імітувала сцену з тільки що побаченого мультфільму, де герой благополучно спускається за допомогою цього предмета вниз.

Інцидент стався в місті Сучжоу на сході країни. На щастя, під час падіння дитина зачепилася за дроти, які пом'якшили удар, повідомляє NetEase.

Постраждалого доправили до лікарні, де йому була зроблена операція. В даний час життю хлопчика нічого не загрожує, хоча не виключено, що отримані травми позначаться на його здоров'ї надалі.

Аналогічний випадок стався в березні 2017 року місті Урумчі на північному заході Китаю. Там 5-річна дівчинка, залишившись одна, також стрибнула з вікна 11 поверху з парасолькою, намагаючись повторити вчинок героя побаченого мультфільму. Дитина в результаті приземлилася на карниз четвертого поверху, отримавши серйозні травми.

У березні 2016 року в провінції Шаньсі 10-річна дівчинка завдала травми бензопилою своїй 5-річній сестрі, також імітуючи сцену з побаченого мультфільму.

У 2013 році підліток прив'язав до дерева і підпалив двох своїх друзів, намагаючись повторити сюжет з мультфільму "Коза і вовк". В результаті місцевий суд засудив автора мультфільму, кінокомпанію з провінції Гуандун до часткового покриття витрат на лікування дітей.

У зв'язку з усіма цими випадками в даний час в Китаї почалися заклики до введення вікової градації мультфільмів.

Loading...