Під час теракту у Стамбулі українці не постраждали

Під час теракту у Стамбулі українці не постраждали

Водночас посольство України в Анкарі закликало співвітчизників дотримуватися правил безпеки під час відвідин Туреччини.

Джерело: Відомості

Внаслідок новорічного теракту у Стамбулі українці не постраждали. Водночас посольство України в Анкарі закликало співвітчизників дотримуватися правил безпеки під час відвідин Туреччини. Зокрема, рекомендувало обмежити користування громадським транспортом, відвідування адміністративних будівель і розважальних закладів.

Наразі ідентифіковано 35 з 39 загиблих під час стрілянини у клубі Reina. 25 з упізнаних виявилися іноземцями. Поранення отримали 69 людей.

“Почали з‘являтися деякі деталі. Поліція і спецслужби координують свої зусилля та працюють над конкретним результатом. Терор не може залякати нас. Ми будемо залякувати терор. Ми і далі боротимемося проти нього”, – заявив прем‘єр-міністр Туреччини Біналі Їлдирим.

Турецька влада спростувала попередню інформацію про те, що нападник був у костюмі Санта-Клауса. Згодом ЗМІ оприлюднили записи з кількох камер спостереження. Вони свідчать, що до клубу увійшов чоловік у темному одязі і з наплічником. Він мав автоматичну зброю та методично розстрілював відвідувачів, інформує Євроньюс.

Loading...