Посла Греції в Бразилії вбив коханець його дружини

Посла Греції в Бразилії вбив коханець його дружини

Убивство 59-річного дипломата організувала його дружина, пообіцявши одному з виконавців 80 тисяч реалів - тобто, 24,6 тисячі доларів.

Джерело: Відомості

Як повідомляють ЗМІ, слідчий поліції Ріо-де-Жанейро Еваріст Понтес Магальяіс, що займається цією справою, на прес-конференції заявив про те, що вбивство 59-річного дипломата організувала його дружина, пообіцявши одному з виконавців 80 тисяч реалів - тобто, 24,6 тисячі доларів.

За його словами, ці гроші Франсуаза Амірідіс запропонувала Едуарду Морейрі ді Меллу - племіннику свого 29-річного коханця Сержіу Морейри Филью. Саме Едуарду розповів все слідству. Він заявив, що за цю суму Франсуаза просила його допомогти його дядькові скоїти вбивство її чоловіка.

Коханець дружини посла в злочині вже зізнався. Але він сказав, що діяв в рамках самооборони - за його словами, в той день посол, дізнавшись про зраду дружини, накинувся на нього з кулаками. Однак слідство вважає, що вбивство було спланованим.

Сама вдова, всупереч поширеним раніше повідомленням телеканалу Globo, не визнає себе причетною до злочину. За її словами, вона дізналася про вбивство чоловіка коханцем тільки наступного дня, коли побачила на дивані плями крові. Однак Франсуаза вирішила не видавати коханого. До того ж вона заявила, що посол неодноразово бив її. Проте, суд видав ордер на арешт і Франсуази, і її коханця, і його племінника.

Нагадаємо, про зникнення посла в грудні заявила його дружина - за її словами, він вийшов з дому і зник. А 29 грудня поліція виявила машину, взяту в оренду дипломатом напередодні. У салоні перебувало обгоріле тіло людини. Експертиза підтвердила, що останки належать Кіріакос Амірідісу.

Кіріакос Амірідіс і Франсуаза познайомилися, коли він займав пост генерального консула Греції в Ріо-де-Жанейро. Обраниця Кіріакоса - бразилійка, жителька бідного передмістя бразильського мегаполіса. У подружжя є 10-річна дочка.

Loading...