У США немовля померло від голоду поруч із трупами батьків-наркоманів

У США немовля померло від голоду поруч із трупами батьків-наркоманів

Спрага і голод привели до смерті п’ятимісячної дівчинки через кілька днів після смерті від передозування наркотиками її батьків.

Джерело: Відомості

В одному із будинків міста Кернвілль, штат Пенсільванія, поліцією були виявлені тіла 27-річного Джеймсона Чемберса і 19-річної Челсі Кардара. Як пізніше було встановлено, смерть обох настала більше тижня тому, повідомляє IsraInfo.

У дитячому ліжечку виявили тіло дитини. Після обстеження тіла патологоанатомом з’ясувалося, що немовля померло від зневоднення і голоду через кілька днів після смерті батьків.

У поліції кажуть, що місцева влада знала про наркозалежність пари, яка мешкала в будинку, їх відвідували працівники служби по нагляду за дітьми.

«Вони перевірили будинок, і він підходив для проживання дитини. Там було багато їжі, і про дитину на вигляд добре дбали», — повідомляє окружний прокурор Келлі Салліхан. За словами прокурора, сусіди протягом тижня були впевнені, що сім’я кудись поїхала з дому.

«Це сумний інцидент, в якому, ймовірно, обидва одночасно отримали передозування», — констатує офіцер поліції Чад Міллер.

 

Loading...