У Пекіні пройшов різдвяний рейд по борделях

У Пекіні пройшов різдвяний рейд по борделях

Сотні сутенерів і жриць любові арештовані в Пекіні під час різдвяного рейду китайської поліції по столичних борделях.

Джерело: Відомості

За підсумками перевірок в місті закрито три клуби, серед яких — заклад «Баолі» в самому центрі Пекіна, повідомляє видання «ЕКД!».

Китайська преса нагадує, що за організацію продажного сексу, за сформованою в місті практиці, клуби закривають на шість місяців. 

З початку століття в Пекіні проходили дві масштабні кампанії по закриттю публічних будинків, які діяли на базі барів і клубів. Одна з них була влаштована напередодні Олімпіади-2008, друга — в 2010 році, коли було закрито 35 розважальних закладів та заарештовано 1 132 людини. Чи отримає продовження нинішня кампанія по зачистці клубів — невідомо. 

Найзнаменитіший серед іноземців «плотський» бар «Меггіс» під поліцейські перевірки цього разу не потрапив і діє в штатному режимі. 

Так чи інакше, на цей момент іноземним любителям «полунички» варто діяти дуже обережно. Зазвичай спійманого закордонного клієнта китайських путан у Пекіні на кілька днів поміщають в ізолятор тимчасового тримання, а потім виганяють з країни, вносячи його ім’я в «сірий список» небажаних візитерів.

 

Loading...