Дональд Трамп виплатить колишнім студентам 25 мільйонів доларів

Дональд Трамп виплатить колишнім студентам 25 мільйонів доларів

Новообраний президент США Дональд Трамп виплатить 25 млн доларів з метою врегулювання судової справи.

Джерело: Відомості

Позивачами виступили колишні студенти Університету Трампа, який припинив своє існування у 2010 році. Вони стверджують, що стали жертвами обману: заплатили купу грошей за так зване навчання, під час якого мали, але не опанували таємниці успішного інвестування.

Студенти вимагали компенсації обсягом 35 тисяч доларів кожному.

“Наше рішення укласти мирову угоду викликане передовсім тим, що ані новообраний президент Трамп, ані Університет Трампа не відчувають за собою вини і не несуть відповідальності у цій справі. Жодного судового рішення ухвалено не було”, - повідомив  адвокат Трампа Деніел Петроселлі.

В той же час адвокат позивачів Джейсон Фордж стверджує, що “зараховані до цього закладу студенти прагнуть повернути свої гроші. Вони отримають щонайменше половину витрачених коштів, якщо не усю суму цілком. Тому ми задоволені результатом.”

Судовий розгляд справи мав початися 28 листопада.

У лютому Дональд Трамп повідомив на своїй сторінці у мережі Twitter, що міг би мирно вирішити цю справу, однак не піде на це із принципу. Однак перемога на президентських виборах змусила мільярдера переглянути свою позицію.

Loading...