New York Times: Ймовірність обрання Трампа президентом зараз перевершує 95%

New York Times: Ймовірність обрання Трампа президентом зараз перевершує 95%

Трамп перемагає у Флориді, залишаючи все менше шансів Клінтон.

Джерело: Відомості

За оцінками Ей-бі-сі, 49% виборців у Флориді підтримали Трампа проти 48% у кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон. Флорида відноситься до густонаселених штатів США. Переможець тут отримає голоси відразу 29 виборників - це більше 10% від загального числа виборців, необхідних для підсумкової перемоги.

Різні прогнози показують, що Трамп лідирує в президентських перегонах в США. За прогнозом Ей-бі-сі, Трамп на даний момент отримав 244 голоси виборників. За оцінкою New York Times, Трамп на даний момент заручився підтримкою 222 голосів виборників проти 209 у Клінтон.

За оцінкою New York Times, ймовірність обрання Трампа зараз перевершує 95%. Видання вважає, що Трамп в результаті отримає більше 300 голосів виборників. Для перемоги одному з кандидатів необхідно заручитися підтримкою 270 голосів виборників.

За прогнозом Ей-бі-сі, Трампа підтримали в штаті Джорджія, а також в Юті і Айові. Клінтон отримала підтримку Вашингтона, Каліфорнії, Орландо і Нью-Йорка.

"Хілларі Клінтон повинна виграти вибори в Пенсільванії, Мічигані і Вісконсині, якщо хоче перемогти в гонці за Білий дім. У неї тільки один шлях до перемоги. У Трампа їх багато", - заявив Бі-бі-сі політолог Норм Орштейн.

Loading...