Соліст «Короля і шута» помер від зловживання алкоголем і наркотиками

Соліст «Короля і шута» помер від зловживання алкоголем і наркотиками

Учасник групи АукцИон Олег Гаркуша розкрив причини смерті відомого виконавця Горшка, який помер у ніч на 19 липня.

Джерело: Відомості

Учасник групи АукцИон Олег Гаркуша розкрив причини смерті відомого виконавця Горшка, який помер у ніч на 19 липня. Причиною смерті лідера рок-групи "Король і Шут" Михайла Горшенєва могли стати алкоголь і наркотики. Пресі стало відомо про те, що в руці Горшка його дружина знайшла шприц, а поряд із тілом - ложку.

У даний час правоохоронні органи встановлюють точну причину смерті виконавця. Ілля Стогoff з групи "Грішники" не раз говорив про пристрасть Михайла до наркотиків. "У 1990-ті роки Горшенєв вживав героїн, за цей час у нього було вісім клінічних смертей", - поділився артист. Повідомлялося, що Горшок на короткий термін зумів обмежити вживання наркотиків та алкоголю, однак, за словами близьких друзів виконавця, це не так.

Нагадаємо, у ніч на 19 липня у своєму будинку в Петербурзі помер соліст групи "Король і шут "39-річний Михайло Горшенєв. Наразі тіло соліста рок-групи відправлено на судово-медичну експертизу. Про це повідомив представник прес-служби міського головного управління Слідчого комітету.

За попередніми даними, ніяких слідів насильницької смерті на тілі музиканта знайдено не було. Експертиза необхідна, щоб встановити точну причину смерті. "Перевірка триває десять днів", - уточнив він. 

Loading...