Помер соліст групи «Король і шут» Михайло Горшенєв

Помер соліст групи «Король і шут» Михайло Горшенєв

Соліст російського гурту «Король і шут» Михайло Горшенєв на прізвисько Горшок помер у ніч на 19 липня, повідомляється на сторінці колективу в Facebook.

Джерело: Відомості

Соліст російського гурту «Король і шут» Михайло Горшенєв на прізвисько Горшок помер у ніч на 19 липня, повідомляється на сторінці колективу в Facebook. Про причини смерті музиканта поки нічого не говориться. У повідомленні лише сказано, що Горшенєв помер у своєму будинку в Санкт-Петербурзі і що інші подробиці будуть опубліковані пізніше.

У групі також уточнили, що всі заявлені виступи «Короля і шута» скасовуються. Тим часом у графіку групи найближчий концерт запланований на 20 липня в Зеленому театрі Парку Горького.

Горшенєв народився 7 серпня 1973 року в місті Бокситогорську Ленінградської області. Музикою він став займатися ще в школі. Групу він заснував 1990-му році разом з Андрієм Князєвим. Спочатку вона називалася «Король блазнів», але пізніше отримала нинішнє ім'я.

Музикант був двічі одружений. Його другу дружину звуть Ольга. У 2009 році вона народила Горшнєву дочку.

У книзі «І живі заспівають про мерців», присвяченій групі «Король і шут», що вийшла в 2007 році, говориться, що Горшенєв у 1990-х вживав героїн. Через це музикант вісім разів пережив клінічну смерть.

Loading...