Група «нелюбителів» арбітра Кашшаї у Facebook налічує вже 32 тисячі учасників

Група «нелюбителів» арбітра Кашшаї у Facebook налічує вже 32 тисячі учасників

Створену в соціальній мережі Facebook сторінку «Не люблю Віктора Кашшаї» присвячено головному арбітру скандального матчу Євро-2012 Англія-Україна, налічує вже більше 32 тисяч прихильників.

Джерело: Відомості

Створену в соціальній мережі Facebook сторінку під назвою “Viktor Kassai dislike” («Не люблю Віктора Кашшаї") присвячено головному арбітру скандального матчу Євро-2012 Англія-Україна, налічує вже більше 32 тисяч прихильників.

Це співтовариство створено ще в листопаді 2011 року. Як відомо, 11 листопада 2011 Кашшаі працював на матчі плей-офф відбіркового турніру Євро-2012 Естонія-Ірландія (0:4), в якому видалив двох естонських гравців і призначив пенальті у ворота збірної Естонії. Після гри його почали звинувачувати в упередженому суддівстві на користь ірландської команди, якій нібито вирішили відшкодувати непотрапляння на ЧС-2010 через гол француза Тьєррі Анрі, забитого в матчі плей-офф відбору на чемпіонат у ПАР за допомогою гри рукою.

Нагадаємо, збірна України з футболу 19 червня програла Англії в останньому турі групового етапу Євро-2012 з рахунком 0:1 і вибула з боротьби на домашньому чемпіонаті Європи. На 63-й хвилині матчу за рахунку 1:0 на користь англійців нападник української команди Артем Мілевський вивів на ударну позицію свого партнера Марко Девіча, який майстерно розібрався із захисником, пробив, і м'яч від воротаря англійців Джо Харта полетів до воріт. Захисник збірної Англії Джон Террі вибив у падінні м'яч, що летів у ціль, але, як показав відеоповтор, уже за-за лінії воріт. Угорський арбітр зустрічі В. Кашшаї прийняв рішення про те, що взяття воріт не було.

Як відомо, Україна не подаватиме апеляцію на суддівство матчу з Англією.

Loading...