Україна не подаватиме апеляцію на суддівство матчу з Англією

Президент футбольної Федерації Григорій Суркіс заявив, що Україна не буде подавати апеляцію на рішення угорського судді Віктора Кашшаї, який не зарахував гол в матчі третього туру групового турніру Євро-2012 з Англією (0:1).

Джерело: Відомості

Президент футбольної Федерації Григорій Суркіс заявив, що Україна не буде подавати апеляцію на рішення угорського судді Віктора Кашшаї, який не зарахував гол в матчі третього туру групового турніру Євро-2012 з Англією (0:1). Про це сказав в інтерв’ю телеканалу «1 +1».

Раніше Суркіс заявляв, що Олег Блохін залишиться тренером, і готуватиме команду до відбіркового турніру ЧС-2014.

Суркіс також підкреслив, що він залишає свою посаду і не буде балотуватися надалі.

Нагадаємо, представник УЄФА Томас Джордано заявив, що УЄФА не буде карати угорського арбітра Віктора Кашшаї за помилки в суддівстві матчу збірних Україна — Англія.

«Не буде жодних наслідків, крім оцінки судді та його асистентів, яка, очевидно, була б не такою, якби вони не допустили цієї помилки», — підкреслив представник УЄФА.

УЄФА за результатами кожного з матчів оцінює роботу суддів за десятибальною шкалою, на підставі яких визначається їх рейтинг, який може змінюватися в залежності від того, наскільки добре вони виконують свою роботу.

Як повідомлялося, в матчі Україна — Англія наша національна збірна у вирішальному матчі програла 0:1.

Loading...