Експертиза встановила, що лист із адресою вбитого судді писав Павліченко

Експертиза встановила, що лист із адресою вбитого судді писав Павліченко

Згідно з висновками почеркознавчої експертизи аркуш з написом з адресою убитого судді Сергія Зубкова, яку знайшли у квартирі Павліченків під час обшуку, належить Сергію Павліченку.

Джерело: Відомості

Згідно з висновками почеркознавчої експертизи аркуш з написом з адресою убитого судді Сергія Зубкова, яку знайшли у квартирі Павліченків під час обшуку, належить Сергію Павліченку. Висновки експертизи під час судового засідання в Апеляційному суді міста Києва озвучив головуючий суддя В'ячеслав Дзюбін, пише УНН.

Головуючий суддя В'ячеслав Дзюбін повідомив, що вчора до суду надійшов акт з Київського науково-дослідного інституту судових експертиз з висновками про почеркознавчу експертизу аркуша форматом А4 з написом адреси Голосіївська,13 (адреса убитого судді Шевченківського суду Сергія Зубкова).

«Досліджені рукописні записи виконані Сергієм Павліченком під впливом тимчасових збиваючих факторів природного характеру. Таких, зокрема, як внутрішні збиваючі причини — стан емоційної напруги, хвилювання або швидке неохайне нанесення тощо», — повідомив головуючий суддя висновки почеркознавчої експертизи.

Згідно з висновками фахівців, почерк на аркуші паперу не належить батькові Дмитру Павліченку через те, що було знайдено багато відмінностей напису на досліджуваному аркуші і відібраних зразках.

Після оголошення експертизи суддя В'ячеслав Дзюбін оголосив технічну перерву у судовому засіданні на 15 хвилин.

Loading...