Елтон Джон побрався зі своїм коханим

Елтон Джон побрався зі своїм коханим

У неділю, 21 грудня британський співак Елтон Джон вступив в законний шлюб зі своїм коханим Девідом Фернішем.

Джерело: Відомості

Як повідомлялося раніше, 67-річний британський співак сер Елтон Джон і його партнер, 52-річний канадський режисер Девід Ферніш вирішили одружитися після того, як навесні цього року в Англії легалізували одностатеві шлюби, передає Вива.

Приватна церемонія одруження відбулася в маєтку Віндзор недалеко від Лондона і по сусідству з заміською резиденцією королеви Єлизавети II.

Напередодні весілля співак розмістив в мережі Instagram листівку із запрошенням відвідати весілля для всіх бажаючих, зазначивши, що на його одруження запрошений «весь світ». Однак, як з'ясувалося пізніше, запрошення було віртуальним. Відвідати весільну церемонію сера Елтона і Девіда вдалося лише 50 найближчим людям пари, серед яких були й такі знаменитості, як Девід і Вікторія Бекхеми, актриса Елізабет Херлі і рок-музикант Оззі Осборн з дружиною Шерон.

Зі своїм цивільним чоловіком Девідом Фернішем музикант познайомився в 1993 році, а в 2005-му уклав легальне громадянське партнерство. За час спільного проживання у пари народилося двоє синів — Захарій і Ілай. Примітно, що пара неодноразово намагалася офіційно зареєструвати свої стосунки, але зважаючи на особливості законодавчої системи, вони не могли пройти реєстрацію одностатевих партнерів.

Loading...