Керівники Sony Pictures назвали Анджеліну Джолі бездарною жінкою несповна розуму

Керівники Sony Pictures назвали Анджеліну Джолі бездарною жінкою несповна розуму

В Америці вибухнув гучний скандал за участю співробітників Sony Pictures і голлівудської актриси і режисера Анджеліни Джолі.

Джерело: Відомості

В руки хакерів потрапила особиста переписка голови ради директорів кіностудії Sony Pictures Емі Паскаль і продюсера Скотта Рудіна. В опублікованих хакерами листах співробітники Sony Pictures дають невтішні характеристики Джолі, а також кажуть, що вона «вийшла з розуму» і називають її «бездарною», передає Viva. 

Хакери виклали в мережу корпоративну переписку компанії Sony Pictures. В одному з листів Паскаль і Рудін засумнівалися в професійних якостях актриси Анджеліни Джолі, назвавши її «мінімально обдарованою розпещеною дитиною»: зірка відклала роботу над проектом Sony на 18 місяців, щоб зняти власний фільм «Незломлений», чим викликала обурення співробітників компанії.

В іншому листі Рудін обурюється, що через Джолі режисер Девід Фінчер може відмовитися від роботи над фільмом про засновника Apple Стіва Джобса. З'ясувалося, що Джолі хотіла, щоб саме Фінчер став режисером фільму про Клеопатру, де вона повинна була виконати головну роль. Рудін зажадав від Паскаль натиснути на актрису і переконати її в тому, щоб вона не впливала на Фінчера, який зміг би сконцентруватися на байопіку про засновника Apple.

«В іншому випадку, ніякого фільму про Клеопатру взагалі не буде, — пише Рудін. — І це не так погано, враховуючи те, що неосудність і несамовите его цієї жінки і витрати на картину перевищили моє розуміння. І якщо ти не скажеш їй, що тобі не подобається сценарій, — від якого, втім, і вона сама не в захваті, — то цей божевільний цирк буде продовжуватися. У мене немає ніякого бажання проявляти поблажливість до цієї розпещеної жінки і якщо ти не скажеш їй цього, я змушений буду сказати сам. Вона не в своєму розумі».

Відомо, що листи датовані лютим 2014 року. Днями голова ради директорів кіностудії Sony Pictures Емі Паскаль і продюсер Скотт Рудін принесли вибачення за образливі висловлювання, допущені ними в особистому листуванні.

«Зміст моїх листів до Скотта було нетактовним і неприпустимим, — говорить в офіційній заяві Емі Паскаль. — Незважаючи на те, що мова йде про приватне листування, хоч і вкрадене, я приймаю на себе повну відповідальність за написане і прошу вибачення у всіх, хто був ображений».

Скотт Рудін також зробив офіційну заяву, в якій назвав свій вчинок нетактовним:

«Я прошу пробачити мене всіх, кого я образив», — додав він. 

Loading...