Камалія зізналася, на кого схожі її доньки

Камалія зізналася, на кого схожі її доньки

За словами чоловіка Камалії Захура, дочки з перших днів почали проявляти свій характер.

Джерело: Відомості

Співачка Камалія та її чоловік Мохаммад Захур, мабуть, не скоро покажуть обличчя своїх двійнят – Арабелли і Мірабелли. І поки залишається лише уявляти, як виглядають дочки подружжя «етнічних росіян», самі щасливі батьки не втомлюють про них розповідати.

Як пише «Viva!», на одному телешоу Камалія і Захур розповіли, на кого схожі їхні 7-місячні дівчатка і якими вони зростають.

За словами чоловіка Камалії Захура, дочки з перших днів почали проявляти свій характер.

«Старша жвава. Вона більша і фізично сильніша. По ній можна звіряти годинник. Якщо о 14.30 вона не отримує свою порцію їжі — починає кричати. А молодша — ніжна і томна», — поділився батько дівчаток.

«Мама каже, що Мірабелка — мій клон. А старша — вся в тата. Дівчинка з перчинкою», — додала Камалія.

«Коли я народила, і лікар наді мною підняв Арабелку — подивилася і запитала себе: «Боже, я стільки мучилась, а вона ні краплі на мене не схожа?!» Це була маленька копія чоловіка! Його очі, його вираз обличчя, темне волоссячко! А молодша порадувала — вона платинова блондинка, точно, як я в дитинстві!» — розповіла співачка.

Камалія також зізналася, що старшу доньку Арабеллу вони називають Бусинкою і Арабусею. А молодшу Мірабеллу — Мірою.

«Вони вже щосили бігають в ходунках за собаками по дому. І можете нас привітати з першими зубами!» — поділилася Камалія. 

Loading...