Світлана Лобода хоче народити Царю сина

Світлана Лобода хоче народити Царю сина

Українська співачка Світлана Лобода планує народити ще одну дитину від коханого чоловіка Андрія Царя. Проте стати офіційною дружиною танцюриста Лобода не квапиться.

Джерело: Відомості

Українська співачка Світлана Лобода планує народити ще одну дитину від коханого чоловіка Андрія Царя. Проте стати офіційною дружиною танцюриста Лобода не квапиться, розповіла співачка на своєму виступі в Москві, повідомляє ТСН.

«Чоловік повинен бути завжди з нами тому, що це мій помічник, мій друг, це мій улюблений чоловік», — каже співачка.

Лобода запевняє — у них з Андрієм все чудово. На нещодавній День усіх закоханих Цар подарував дружині багато теплих і ніжних слів і щось дуже особливе, що саме — артистка не каже.

Поки мама з татом на гастролях, маленька Євангеліна залишилася у Києві з бабусею. Попри цей факт, Лобода себе кар'єристкою не вважає. Стверджує, що на першому місці у неї сім'я. І мріє в майбутньому подарувати Царю сина.

«Мені дуже хочеться ще хлопчика, але я думаю, що поки треба почекати», — каже співачка.

Стати офіційною дружиною Царя Лобода не поспішає. Каже, не потребує просто штампу в паспорті.

«Я ніколи не мріяла про сукню нареченої, Андрюха зі мною дуже солідарний. Для мене більше вінчання прийнятно, але до цього потрібно прийти дуже усвідомлено. А от штамп у паспорті мене якось не зваблює», — каже Світлана.  

Loading...