Маша Распутіна відпочила в Дубаї на мільйон (фото)

Маша Распутіна відпочила в Дубаї на мільйон (фото)

Співачка провела два тижні в Арабських Еміратах.

Джерело: Відомості

Минулого тижня співачка Маша Распутіна разом із чоловіком Віктором повернулася з двотижневої відпустки в Арабських Еміратах. «Ми часто літаємо в Дубай, - ділиться зі «СтарХітом» Распутіна. - По-перше, там приємний клімат, по-друге, зручно добиратися: всього п'ять годин на небі - і ти на місці. Хотіли навіть придбати квартиру - уклали договір, але мрії не судилося збутися. В умовах кризи будівництво заморозили. Чекали три роки, і ось недавно нам повідомили, що повернуть гроші. Доводиться зупинятися в готелі. На цей раз нам порадили готель Zaya Nurai Island: затишні вілли стоять на окремому острові на зразок Мальдів».

Такий відпочинок - задоволення не з дешевих. Два тижні на віллі, яку знімала пара, обійшлися в суму понад мільйон рублів.

«Там так добре і безлюдно, що нікуди не хочеться їхати, - продовжує Марія. - Процедури, що омолоджують, можна замовити прямо в номер. Але, звичайно ж, ми пройшлися по місцевих моллам, купили подарунки дочкам Маші і Ліді - ювелірні прикраси, браслети, підвіски: все, як я люблю. Увечері чоловік запросив мене в ресторан «Атмосфера» на найбільшій висоті в світі - 122-му поверсі вежі Бурдж-Халіфа».

За словами чоловіка, Марія дуже вимоглива до їжі, але тут абсолютно всім залишилася задоволена.

«А в останній день на віллі нам зробили сюрприз - приготували борщ і пельмені, які я обожнюю, - посміхається Распутіна. - Не дивлячись на слабкість до смачної їжі, намагаюся тримати себе в формі. На пляжі дуже багато часу проводжу в воді. А коли перебуваю в Москві, займаюся з коханим з фітнес-тренером Олександром Бардіним. Він не тільки складає для мене різні комплекси вправ, а й стежить за правильним харчуванням. Спорт - невід'ємна частина мого життя. У маленьких радощах теж намагаюся собі не відмовляти. Ходжу в SPA-салони на різні тонізуючі і відновлюючі процедури - все це піднімає мені настрій. Але в найближчі тижні це не знадобиться - з відпустки я повернулася на позитиві».

Loading...