Дана Борисова розлучається з власником хокейного клубу

Дана Борисова розлучається з власником хокейного клубу

Російська телеведуча вирішила розлучитися з черговим коханим, власником хокейного клубу Морозовим.

Джерело: Відомості

Це стало зрозуміло після того, як вона опублікувала в Instagram своє фото, розмістивши під ним відповідний коментар, повідомляє видання VladTime.

Борисова поскаржилася на те, що автомобіль, який був придбаний для неї, виявився орендованим, а залицяльник поводився дуже дивно, дозволяючи їй наблизитися до «Volvo» тільки тоді, коли був поруч.

За кермом Дані Борисовій так і не вдалося посидіти. Їй дуже не сподобалося, що від хокеїста не було тиску, бажання залицятися і проявляти кмітливість. Морозов час від часу зникав на тривалий час, а потім знову з'являвся, як в ні в чому не бувало, розповіла журналістка ЗМІ.

Підписники підтримали Борисову, побажали їй знайти більш підходящого чоловіка, який зможе приймати відповідальність за власні вчинки, бути надійним крилом і опорою для слабкої жінки.

Через кілька годин Борисова поділилася ще одним фото, де вона стоїть разом із власником хокейного клубу на березі водойми і тримає в руках велику рибину. Фотографія була підписана: «Ось це була любов», що стало остаточною крапкою, яка підводить підсумок її недовгих зустрічей з керівником клубу.   

Loading...