Дмитро Шепелєв перервав мовчанку після «втечі з Росії»

Дмитро Шепелєв перервав мовчанку після «втечі з Росії»

Телеведучий розповів про свої плани.

Джерело: Відомості

Кілька днів тому Дмитра Шепелєва накрила чергова хвиля обурення з боку  шанувальників Жанни Фріске, повідомляє 7days.

Річ у тім, що російський телеведучий опублікував фотографію, зроблену біля моря, і поставив до неї неоднозначний підпис: «Довгоочікувана втеча...». Фанати відразу забили на сполох, вирішивши, що Дмитро міг назавжди відвезти свого сина, трирічного Платона, за кордон, тим самим остаточно позбавивши родичів Жанни найменшої можливості побачити хлопчика.

Сам Дмитро ніяких коментарів не давав і більше того, перестав публікувати фотографії з сином у своєму мікроблозі. Однак нещодавно Шепелєв знову «вийшов на зв’язок». Він все ще перебуває з сином в іншій країні, проте, де саме, невідомо. Про свої плани повернутися в Росію він поширюватися не став. А ось про те, що в нього заплановано на вихідний день, Дмитро все ж повідав: «Які сьогодні можуть бути інші плани?», — натякаючи на сімейну ідилію з Платоном.

Підписники Дмитра впевнені, що телеведучий всього лише поїхав у відпустку, і близьким Жанни турбуватися нема про що. Однак слід зазначити, що за два осінні місяці він уже двічі встиг побувати на морі. Причому, судячи з пейзажів, Шепелєв вибирає одне і те ж місце для відпочинку. До слова, там же батько і син провели своє літо. 

Фанати не виключають, що Дмитро, можливо, відпочиває з новою подругою —невідомою брюнеткою, з якою його помітили раніше в одному з московських музеїв. 

«Хто ж стоїть за кадром? Повинен же його хтось там фотографувати!» — питають підписники артиста.

Loading...