Лоліта перетворилася на сексапільну спокусницю

Лоліта перетворилася на сексапільну спокусницю

Співачка здивувала ефектним декольте.

Джерело: Відомості

Співачка Лоліта Мілявська не втомлюється дивувати передплатників свого «Інстаграма». Артистка поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона знімає кліп. Кадр з майданчика Лоліта виклала в мікроблозі. На фото зірка з'явилася в розкішному чорному платті з декольте і високим вирізом на спідниці. Фанати прийшли в невимовний захват від такого знімка.

«Шикарна жінка!», «Лоліта, ви просто вогонь», «Богиня», «Яка ж ви чарівна», «Ви чарівна і абсолютно неповторна!», «Ви чудо в житті!», «Лялечка», «Ви прекрасні» , - відзначили фоловери Лоліти.

У підписі до знімка співачка поділилася враженнями від роботи з командою професіоналів. За словами артистки, їй дуже допомогли друзі. «Я вже давно зрозуміла, що найсексуальніша частина тіла в будь-якої людини - це мізки! Яке щастя, що мій великий друг Олексій, він же Потап, створив компанію, яка так і називається «Мізки Продакшн». Завдяки Потапу, я отримала задоволення працювати з молодим і дуже талановитим режисером Леонідом Колосовським», - зазначила артистка.

За словами зірки, в зйомках брали участь одинадцять українських акторів. Як локація був обраний найстарший суднобудівний завод Києва, який колись випускав пароплави «Ленінська кузня». Мілявська заінтригувала шанувальників, повідомивши, що новинка вийде через місяць. «Кліп буде неординарним, це маленьке кіно на пісню «Титанік». Льоня придумав його про нас з вами», - зазначила артистка.

До слова, Лоліта не соромиться демонструвати на відео своє шикарне тіло. У попередній раз Мілявська з'явилася в дуеті з молодими реп-виконавцями N'Pans & L.O.V. Retro. Команда працювала над кліпом на спільний варіант пісні «Анатомія». Зйомки проходили у важких умовах. Артистці і чоловікам довелося провести під землею цілу добу. У них не було ніякого зв'язку із зовнішнім світом, а про те, що буде відбуватися з ними, вони дізнавалися від режисера.

Loading...