Хакери повідомили про смерть Бреда Пітта

Хакери повідомили про смерть Бреда Пітта

По соцмережах розлетілася новина про раптову смерть голлівудської зірки.

Джерело: Відомості

Шанувальники Бреда Пітта виявилися легкою здобиччю для хакерів. Як стало відомо, шахраї запустили на простори Facebook «качку» про раптову смерть актора. Посилання на, нібито, новину про відхід з життя Бреда, в лічені хвилини розійшлося по просторах соціальної мережі. Ось тільки всі, хто клікнув по, до речі, дуже правдоподібно сфабрикованому зображенні з анонсом сенсації, автоматично ставали «жертвами» атаки хакерів, повідомляє 7days.

Як стверджує портал TMZ, шахраї отримували доступ до особистої інформації користувачів, включаючи паролі від їхніх профілів. Таким чином, людина, що попалася на «качку» позбавлявся доступу до своєї сторінки в соціальній мережі. Після перших атак хакерів Facebook почав попереджати своїх користувачів про те, щоб вони не переходили по посиланнях, які ведуть на новини про смерть актора. Однак запущену «бомбу» вже було не зупинити. Через своєї цікавості тисячі американців стали жертвами хитромудрого обману шахраїв.

Між іншим, Пітт на таку акцію хакерів не звертав ні краплі уваги. Зараз усі його сили спрямовані на порятунок власної репутації. Щоб нейтралізувати звинувачення Джолі в пристрасті до алкоголю і наркотиків, Бред, за повідомленням TMZ, днями звернувся в клініку, де добровільно здав аналізи. Пітт має намір довести, що звинувачення Джолі є голослівними. До слова, ФБР, допитавши все зоряне сімейство, включаючи дітей, не знайшло складу злочину в діях Бреда на борту того самого злощасного літака.

Loading...