Віра Брежнєва має намір змінити свій раціон харчування

Віра Брежнєва має намір змінити свій раціон харчування
Віра Брежнєва / Фото: MAXIM

Колишня солістка групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва нещодавно знялася у відвертій фотосесії для журналу MAXIM.

Джерело: Відомості

Після зйомок виконавиця дала інтерв'ю, в якому заявила, що має намір відмовитися від м'яса, повідомляє Informing.

Віра розповіла, що збирається виключити м'ясо зі свого харчування в кількох днях тижня. До такого рішення вона підходила поступово. Після поїздки в Індію, яка справила на неї неймовірне враження, Брежнєва всерйоз задумалася про зміну свого раціону. Віра помітила, що багато жителів Індії не тільки не вживають в їжу м'ясо, а й взагалі відмовляються від всіх продуктів тваринного походження. При цьому вони відмінно себе почувають. Це наштовхнуло зірку на думку про вегетаріанство.

«Раніше я не уявляла собі життя без м'яса. У рідному Дніпродзержинську головна їжа — це хліб, макарони, картопля і м'ясо. Слава богу, моя культура харчування змінилася! Зараз м'ясо дає тяжкість. І без цієї тяжкості я прекрасно себе почуваю. Насправді звички харчування диктує не організм, а мозок», — зазначила Віра.

За словами співачки, відмовлятися від м'яса зовсім вона не планує. Зараз вона влаштовує собі по два-три вегетаріанських дні в тиждень. Брежнєва підкреслила, що в крайнощі не впадає і не є ні веганом, ні сироїдом, а виступає за різноманітне і повноцінне харчування.

Треба сказати, що правильний спосіб життя, який веде співачка, дозволяє виглядати просто відмінно. Так, фото для журналу MAXIM вийшли шалено красивими. На них Віра виглядає дуже сексуально і в черговий раз доводить, що займається спортом і правильно харчується не дарма.

Шанувальники засипали співачку коментарями про прекрасних фото і побажали Вірі виглядати так завжди.  

Loading...