Дмитро Шепелєв здивував шанувальників зміною іміджу

Дмитро Шепелєв здивував шанувальників зміною іміджу

Не всі глядачі одразу впізнали в стильній молодій людині з модною зачіскою і в круглих окулярах в роговій оправі Шепелєва.

Джерело: Відомості

На днях вийшов новий випуск музичної програми «Достояние Республики» під керівництвом Юрія Ніколаєва та Дмитра Шепелєва, присвячений творчості російської співачки Лариси Доліної, повідомляє видання «УзнайВсе».

Однак далеко не всі глядачі одразу впізнали в стильній молодій людині з модною зачіскою і в круглих окулярах в роговій оправі Шепелєва. Дійсно, після літнього відпочинку Дмитро посвіжів і покращав, він позбувся бороди, відростив волосся і став виглядати значно краще.

До речі, ходили чутки, що Шепелєва звільнили з російського «Першого каналу». Однак колеги ведучого спростували цю інформацію: «Дмитро Шепелєв залишається в штаті і продовжує працювати в команді Першого каналу. Програма «Достояние Республики» не закривається, вона виходила і виходитиме в ефір у міру появи цікавих приводів. Так, наприклад, один раз в зйомках була пауза півтора року, потім вони знову поновилися.

У новому телевізійному сезоні, без сумніву, будуть нові випуски музичного шоу, і як зазвичай, вести їх будуть Юрій Ніколаєв і Дмитро Шепелєв», — заявили в знімальній групі. 

Loading...